Услуги

11816471-young-woman-in-coverall-with-trowel-and-model-of-house-on-a-white-background-female-construction-wor

Услуги

  1. Безплатна доставка

Марс Трейд ЕООД ще достави поръчаната стока до вратата на вашият магазин, склад, борса или строителен обект напълно безплатно. За София и Пловдив  доставките се извършват от наши служители още същият ден, а за страната – с преварителна заявка чрез куриер в рамките на 24 часа*.

  1. Строителни, довършителни и ремонтни дейности

Тъй като вярваме в модерните тенденции за цялостните решения и обвързването на продукта със съответната услуга от началото на 2012 ние стартирахме първоначално за София, а скоро и за Пловдив нова инициатива за своите клиенти:

Марс Трейд ЕООД сформира собствена бригада от доказани професионалисти и вече предлага висококачествени бояджийски дейности за бита и градината, интериорни ремонти и довършителни работи, полагане на шпакловки, замазки, груба и фина зидария, “обръщане” на прозорци след поставяне на нова дограма, поставяне на теракота и фаянс, полагане на вътрешна изолация, полагане на саморазливни подове.

Тъй като домът на всеки човек е уникален, ние също приемаме за уникален всеки наш обект и по тази причина сформираме цената единствено след оглед и индивидуално, според характерните особености на обекта и изискванията на клиента.

За всякакви въпроси, запитвания или коментари, моля не се колебайте да се свържете се с нас на познантите ви телефони.

Адреси и телефони:

Централен офис и склад:

София 1592

бул. ” Асен Йорданов” №9
тел./факс 02 879 12 08   моб. 0889 944 916

Регионален офис и склад за Южна България:

Пловдив 4023

бул.” Брезовско шосе” №147 ( сградата на Рота инженеринг)

тел/факс 032 94 25 50   моб. 0882 944 910

*при заявки над 300 лв

Flags Widget powered by AB-WebLog.com.